MEENEEMSTAPELAAR INNOLIFT als ALTERNATIEF voor LAADKLEP

innolift 2

Het Finse merk INNOLIFT heeft met zijn meeneemstapelaar “Innolift” het ideale toestel om uw leveringen per bestelwagen te optimaliseren. Hij vervangt de klassieke laadklep met als bijkomende voordelen dat hij lichter, goedkoper en flexibeler is.
Ten op zichte van een traditionele laadklep is het met de INNOLIFT wél mogelijk te leveren tot aan de losplaats. Rugklachten behoren tot het verleden, omdat de INNOLIFT zelf de goederen in en uit de bestelwagen heft. Bovendien is de INNOLIFT flexibel: hij is bruikbaar/inwisselbaar op elke bestelwagen en wanneer hij niet nodig is voor het transport, kan de INNOLIFT ingezet worden als stapelaar of transpallet op de binnendienst.
De INNOLIFT is manueel verrijdbaar en elektrisch heffend, er is dus slechts één persoon nodig om het toestel te hanteren. De INNOLIFT is compact gebouwd en de vorken passen volledig onder het pallet tijdens het vervoer, waardoor er een minimaal verlies van laadruimte is. Met zijn laag eigen-gewicht is er tevens een beperkt gewichtsverlies, zodat de bestelwagen optimaal kan gebruikt worden.
Elk type bestelwagen kan uitgerust worden met een Innolift op zijn formaat: met zijn capaciteit van 600 kg en verschillende hefhoogtes (650 – 750 – 950 – 1200 mm) is bijna alles mogelijk.
De meeneemstapelaar INNOLIFT heeft een robuuste bouw met een ééndelige stalen mast en de wielen zijn schok- en geluidsdempend.
Voor meer info, contacteer exclusief invoerder Mabo-Lifting: www.mabo-lifting.be of tel: 03/491 96 96.

Comments zijn gesloten.