Spring naar content

Biondi directeur verkoop mercedes benz bus coach

Roman Biondi vanaf 1 oktober verantwoordelijk voor de verkoop van Mercedes Benz bussen en touringcars bij Evobus. Hij werkt sinds 1994 bij de groep en is al van bij de oprichting in 1995 bij EvoBus actief. Hartmut Schick zegt: “Roman Biondi is een ervaren busexpert en wordt door de klanten gezien als een man die zijn vak kent en waarmee ze makkelijk kunnen praten. Door de vele jaren die hij voor EvoBus heeft gewerkt, brengt hij veel professionele ervaring naar de internationale markten en voor het algemene Daimler-management in Stuttgart. We hopen dat hij goed kan starten in Mannheim.

Sinds 2007 was Roman Biondi verantwoordelijk voor het EvoBus Italia filiaal. Zijn werk daar omvatte het heroriënteren van het filiaal, uitbreiding van het marktaandeel in nieuwe voertuigverkoop en het herstructureren van de twee sales units van Mercedes-Benz en Setra. De Mercedes-Benz Bus & Coach verantwoordelijk rapporteert aan Angela Titzrath-Grimm, directeur marketing, sales en after sales Daimler buses.

Scroll naar boven