Spring naar content

Leyland trucks produceert 100000ste daf lf

Bij Leyland Trucks in Groot-Brittannië is de 100.0000ste DAF LF van de band gekomen. “Deze mijlpaal is het bewijs van het commitment en de toewijding van alle Leyland-medewerkers om de beste distributietruck te ontwikkelen en produceren”, zei Andrea Thompson, Managing Director van Leyland Trucks.

Graham Bellman, Groepshoofd Transport van Travis Perkins plc, kreeg de sleutels van de nieuwe DAF LF uitgereikt door Andrea Thompson. Travis Perkins is in Groot-Brittannië leidend op het gebied van de levering van bouwmaterialen en de vloot omvat zo’n 1.000 LF-trucks. “De LF is de ruggengraat van onze distributievloot voor de belevering van onze 1.800 locaties in het Verenigd Koninkrijk”, aldus Graham Bellman. “Het is de ideale truck voor het intensieve distributiewerk met veel afleveradressen. De LF is van de hoogste kwaliteit, is betrouwbaar en biedt een laag brandstofverbruik. Daarnaast is het ook een representatieve truck.”

Scroll naar boven