Spring naar content

Shell nieuwe industriele smeermiddelen

Shell Lubricants heeft wereldwijd een nieuw, verbeterd assortiment van industriële en transmissie smeermiddelen en vetten gelanceerd, nadat onderzoek heeft uitgewezen dat klanten het aanbod vaak verwarrend en complex vonden. Het hergestructureerde assortiment moet klanten helpen eenvoudiger de juiste smeermiddelen voor hun apparatuur te kiezen en te gebruiken.Om de overgang voor klanten makkelijk te maken, zijn er diverse tools ontwikkeld die informatie geven over welke nieuwe producten de oude vervangen. Het portfolio beschikt over nieuwe etiketten, productinformatiegidsen en nieuwe productnamen die de keuze vergemakkelijken. Ook geven kleurcodes en pictogrammen de specifieke voordelen van de producten weer en maken de herontworpen verpakkingen opslaan en stapelen makkelijker. Alle verbeteringen zijn doorgevoerd om het risico van verkeerde toepassing in de fabrieksomgeving te verminderen.
Het nieuwe assortiment is gebaseerd op niveaus, waarbij elk niveau steeds efficiëntere bescherming biedt. De niveaus zijn: Entry, Mainline, Premium en Advanced. Elke set van producten is gestructureerd rond deze niveaus, waaronder: Shell Spirax (automotive transmissieoliën), Shell Tellus (hydraulische olie), Shell Omala (tandwielolie), Shell Corena (compressorolie), Shell Gadus (een compleet assortiment van vetten), en Shell Tonna (leibaanolie).

Scroll naar boven