Spring naar content

System Alliance Europe kondigt nieuwe partners aan

Vanaf 1 oktober 2011, zullen twee nieuwe partners het Europese cargo netwerk    versterken.    Met    Bech-Hansen & Studsgaard A/S,    Rønne, Denemarken en Nortrail – Norsk Trailer Express AS, Oslo, Noorwegen is System Alliance Europe nu ook vertegenwoordigd in Scandinavïe.
Zoals elke System Alliance Europe (SAE) partner, voldoen BHS en Nortrail aan de strenge eisen op het vlak van kwaliteitsmanagement en IT opgelegd door SAE, met een duidelijke toewijding naar klanten en producten. Op 1 oktober heeft BHS 3 nieuwe vestigingen aangekondigd in Hvidovre, Rønne and Hasselager, en opent Nortrail een vestiging in Oslo. Door toetreding tot het SAE netwerk, genieten beide partners meteen van de voordelen    van    gecentraliseerd    kwaliteits    management    en gestandaardiseerde IT. De nieuwe partners krijgen de mogelijkheid om het Star Services product pakket, de tracking en tracing systemen, Europese pick-up orders en Gateway traffic te implementeren ten voordele van hun klanten.
Nieuwe partners in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland en Polen. De lange termijn partners breidden het netwerk uit met supplementaire bedrijfstakken: Wim Bosman in Genk, Wilhelm Diehl in Karlsruhe, Tuttlingen en Untermünkheim, Groupe Heppner in Nice, Italsempione in Lurago Marinone, Rhenus in Oldenzaal en Raben Poland in Strykow.
Inmiddels bevat het System Alliance Europe netwerk 51 middelgrote logistieke dienstverleners in 25 landen met 175 bedrijfstakken onder hun partners. Uwe Meyer, CEO van het System Alliance Europe Agency, kondigde een verdere groei aan van het netwerk met een focus op nieuwe gebieden in Oost-Europa.

Scroll naar boven