Spring naar content

Verhelle blijft trouw aan Volvo

Verhelle NV startte zijn activiteiten ruim 20 jaar geleden. Aanvankelijk werden er enkel straatkolken gereinigd voor openbare besturen. Enige tijd later werd ook de stap naar hogedrukreiniging van riolereingen gezet.

Verhelle NV is trouwens ook heel milieubewust : zo beperkt ze de overlast voor de omgeving door recyclagebewerkingen in overdekte loodsen uit te voeren met beregeningsinstallaties. Het volledige terrein werd verhard en wordt wekelijks met een borstelmachine gereinigd. Dus hier ook heeft deze klant bij Volvo een uitstekende partner gevonden : zorg voor het milieu is trouwens één van Volvo’s kernwaarden.

Trouw aan Volvo, want sinds 2007 heeft Van Renterghem Trucks bijna jaarlijks het genoegen gehad een Volvo te leveren aan dit veeleisend bedrijf voor wie hun heel specifieke opbouwen aan complexe eisen moeten kunnen voldoen en waar dan ook het juiste voertuig moet voor aangeboden worden.

Onlangs werd een uitzonderlijke  FH-4×2 trekker 500 pk I-shift afgeleverd met een IPSAM industriële vacuum cleaner die samen met de 3 andere Volvo’s, waaronder 2 tridems Verhelle NV zijn vloot zal vervolledigen

Scroll naar boven