Spring naar content

Matro: elegant en zuinig

Matro lanceert op trailer een nieuwe bodykit voor opleggers. Door de betere stroomlijn duikt het verbruik van de combinatie naar onder, wat niet alleen goed is voor de portemonnee van de transporteur, maar ook zorgt voor een groener imago. Bovendien sluiten de stroomlijndelen perfect aan op de schorten en spoilers van de trekker. De kit is kant en klaar te koop voor trailerbouwers. Het gaat om zeer degelijke panelen, vervaardigt uit 100 % recycleerbaar ABS kunststof. De panelen zijn bijzonder stevig, wat voor een strakke opbouw zorgt. De panelen kunnen ook scharnieren. Vaste panelen kunnen bij onderhoudswerk makkelijk worden weggenomen. De opbouw is conform de Europese 89/297/EEG richtlijn, die de zijdelingse bescherming van aanhangwagens vastlegt. De witte panelen kunnen probleemloos overspoten worden in andere kleuren. Ze zijn 650 mm hoog

Matro kan je bezoeken op stand 137 (Hal 1) op Trailer, waar de nieuwe bodykit te zien is.

 

Scroll naar boven