Spring naar content

Hazet levert reeks nieuwe, handige werkplaatshulpjes

Hazet levert met de 863-1 een nieuwe reeks fijn vertande omschakelratels van zuiver staal. Deze ijzersterke ratels zijn door hun compacte afmetingen (lengte 119 mm) en lichte gewicht (145 g) zeer geschikt voor het werken in kleine ruimtes. Zelfs tot in de kleinste hoekjes. De fijne vertanding met 72 tanden en de verzonken omschakelknop maken de inzet in een beperkte werkruimte eveneens een stuk eenvoudiger. Ondanks de compacte afmetingen kan met de ratel, die uit één stuk staal is gesmeed, zeer veel kracht worden gezet. De ergonomische twee-componenten handgreep met optimale grip draagt hier een belangrijk steentje aan bij.

Extra lange en supersterke omschakelratel

Speciaal voor monteurs die werkzaam zijn met bedrijfsauto’s of industriële installaties heeft Hazet een lange omschakelratel ontwikkeld: de 916L. De bijzondere ratel met een lengte van bijna 40 cm is vervaardigd van gehard en veredeld speciaal staal. De ratel heeft een diameter van minimaal 15 mm en uiteraard zijn de kop en schacht uit één stuk gesmeed. Belangrijke pluspunten zijn de twee-componenten grip en de perfecte vertanding (32 tanden), die een buitengewoon koppel overbrengt. Zoals van Hazet mag worden verwacht, is ook deze nieuwe omschakelratel een betrouwbaar omschakelmechanisme met een lange levensduur.

Compacte set met haakse schroevendraaiers

Hazet biedt ook een nieuwe bijzonder handige, compacte set met haakse schroevendraaiers. De monteur grijpt met deze set (2100/2KH) niet meer mis. Alle schroeven, metrisch (2,5/3/4/5/6/8) en Torx (T9/T10/T15/T20/T25/T27/T30/T40), zijn dankzij deze compacte set binnen een handomdraai los. De set is doordacht compact ontwikkeld en kan zo in de broekzak gestoken worden. Ideaal voor mobiele toepassingen: altijd de juiste schroevendraaier bij de hand.

Intelligente bithouder

Daar waar ouderwets fingerspitzengefühl bij het (de)monteren van onderdelen nodig is, biedt een bithouder een uitstekend alternatief. Geen zoektocht meer naar allerhande speciale schroevendraaiers, maar gewoon snel een bitje wisselen en verder met de klus. Hazets nieuwe ¼” bithouder 810SPC-6.3 beschikt over de broodnodige grip dankzij de drie-componenten handvatgreep. Bijzonder praktisch is de magnetische functie van de houder, zodat bitjes niet alleen stevig vastzitten, maar eenmaal los geraakt ook makkelijker weer te vinden en te plaatsen zijn.

Scroll naar boven