Spring naar content

SCANIA ZOEKT DE BESTE VRACHTWAGENCHAUFFEUR VAN BELGIE

Deze week markeert de lancering van de wereldwijde Scania Driver Competitions 2012. Meer dan 55.000 chauffeurs uit 47 landen gaan strijden om te worden uitgeroepen tot de beste vrachtwagenchauffeurs. In Europa kennen we de wedstrijd onder de naam Young European Truck Driver (YETD) competitie. Met het nieuwe online registratieproces is de kwalificatie slechts een paar klikken verwijderd en komt de hoofdprijs van 100.000 euro snel dichterbij!
Het nieuwe online registratieproces omvat een theoretische voorronde waarin de kennis over veiligheid, het materieel en de transportbranche worden getoetst. Tot eind mei kan hiervoor worden ingeschreven. Degenen met de beste scores zullen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de praktijkrondes in juni. Aanmelden kan via www.scania.be.

Voorwaarden voor deelname:

–       Geboren in 1977 of later.

–       Beroepschauffeur.

–       In bezit van geldig C-E rijbewijs.

–       Belgische nationaliteit.

Scroll naar boven