Spring naar content

20 JAAR RENAULT MAGNUM, DE LEGENDE DUURT VOORT

De Renault Magnum is vanaf zijn geboorte al voorbestemd om zijn stempel op een tijdperk te drukken. Iedereen herinnert zich de schok die zijn revolutionaire concept bij de lancering in 1990 veroorzaakte. Vlakke vloer, binnenhoogte van 1,87 m, die nu verhoogd is naar meer dan 2 m, ongeëvenaard interieurcomfort, totale bewegingsvrijheid aan boord… De unieke kenmerken van de cabine van de Renault Magnum maken deze vrachtwagen tot de meest comfortabele op de markt.

Het jaar daarop werd hij verkozen tot ‘Truck of the Year’. Met deze beloning bekroonde de Europese pers een concept dat op het gebied van leefcomfort aan boord volledig aan de verwachtingen van de bestuurders voldeed.

Sindsdien is de Renault Magnum steeds verder verbeterd. De klanten zeggen: “Exploiteren van een Renault Magnum is een visitekaartje dat voor zowel de transportondernemer als voor de bestuurder belangrijke meerwaarde biedt! “.

De Renault Magnum viert zijn 20-jarige bestaan met de introductie van een limited edition: de Renault Magnum Legend. Deze combineert alle nieuwste technologische ontwikkelingen van het voertuig met betrekking tot prestaties en brandstofbesparing. Hij maakt gebruik van de kleuren zwart en wit van zijn voorganger, de AE. Van deze zeer exclusieve speciale reeks worden slechts 99 exemplaren geproduceerd, die alle zijn genummerd.

Scroll naar boven