Spring naar content

KTO Transport & Logistics neemt eerste Iveco Stralis in ontvangst

KTO transport uit Izegem nam eerder deze week zijn eerste Iveco Stralis in ontvangst uit de handen van Roland De Deyne, General Manager Iveco North Europe.

De vloot van KTO – Izegem zal versterkt worden met twaalf Iveco Stralis, waarvan acht luchtgeveerde bakwagens. “Deze nieuwe aanwinst kadert in de uitbreiding van ons wagenpark om de groei van het bedrijf te volgen. De keuze voor de Stralis werd ingegeven door ons streven om onze vloot competitief te houden en kosten te beheersen”, aldus Thierry Verstraete, afgevaardigd bestuurder van KTO.

Roland De Deyne voegt toe: “Wij zijn uiteraard verheugd dat een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf zoals KTO voor de Iveco Stralis gekozen heeft. We merken een toenemende vraag naar alomvattende onderhouds- en reparatiecontracten, dankzij onze scherpe prijsstelling en een uitgebreide dekking kunnen we nu beter inspelen op deze trend, dat wordt hier bevestigd. Maar goede service is zeker zo belangrijk en daarvoor kan KTO beroep doen op garage Vandewiele uit Bavikhove, Iveco dealer voor Kortrijk.”

KTO Transport & Logistics is een toonaangevende logistieke dienstverlener op de markt van vloerbekleding en huisdecoratie. KTO is een internationale groep met hoofdkantoor in Izegem, West-Vlaanderen en vier eigen vestigingen in Frankrijk, waar trouwens reeds een twintigtal Iveco’s deel uitmaken van de vloot.

Scroll naar boven