Spring naar content

Alcoa Wheel Products Europe aanwezig op Carrosserie Vakdagen Hardenberg

Alcoa presenteert op hun stand het nieuwe 22.5 x 11.75 wiel, bolling 120 mm met 5 ton laadindex. Het nieuwe wiel weegt slechts 23,6 kg, heeft boutgaten met 26 mm diameter, en is in vier afwerkingen beschikbaar: Brushed, Mirror Polished, Dura-Bright® en Dura-Flange®. De velgranden werden in een uniform velgrand design uitgevoerd, voor montage van zowel kleef- als klemgewichten. Het nieuwe wiel is inwisselbaar met de standaard wielen en slaagde voor de Europese LBF Eurocycle-proeven alsook voor de SAE J267-proeven voor vrachtwagenwielen/velgen. Alcoa Wheel Products Europe vervaardigt gesmede aluminium wielen voor trucks, trailers en bussen en zijn verreweg de marktleider zowel globaal als in Europa. De Europese productie-eenheid bevindt zich in Skékesfehérvár, Hongarije en het service- en distributiecentrum in Paal, België. Alcoa wielen zijn gemaakt van een blok hoogwaardig aluminium. Ze doorstaan de zwaarste testen. Alcoa wielen hebben een garantie van 5 jaar, zonder kilometerbeperking.

Scroll naar boven