Spring naar content

Mercedes-Benz op vakdagen Hardenberg

Van dinsdag 27 t/m donderdag 29 maart a.s. vindt de twaalfde editie van de Carrosserie Vakdagen Hardenberg plaats. Mercedes-Benz is met de aanwezigheid van de bedrijfswagendealers Wensink en Baan Twente traditiegetrouw prominent aanwezig op de vakbeurs. Naast de nieuwe Actros staat een deel van de bedrijfswagenrange en het uitgebreide dienstenpakket in de Evenementenhal Harderberg centraal. De regionale bedrijfswagendealers Wensink en Baan Twente geven op de driedaagse vakbeurs acte de présence. Zowel op het binnen als op het buitenterrein zullen zij een deel van het Mercedes-Benz producten- en dienstenpakket aan de bezoekers tonen. Innovatie en Total Cost of Ownership vormen de rode draad voor Mercedes-Benz op deze beurs. Speciale aandacht zal uitgaan naar de Actros, Truck of the Year 2012. Deze compleet nieuwe truckgeneratie zet maatstaven op het gebied van techniek, rendement, comfort en rijdynamiek. Het is voor transporteurs vanaf nu mogelijk de Euro 6 Actros ook als Euro 6 op het kentekenbewijs te laten registreren.

Scroll naar boven