Spring naar content

De Groeneveld Groep is op de RAI te vinden in Hal 2, standnummer 100, direct bij de hoofdingang. De ruim 400 m² grote stand biedt volop ruimte voor de producten en diensten van Groeneveld Transport Efficiency en GreenCat®. Daarnaast is er vanzelfsprekend veel ruimte gecreëerd voor de traditionele Groeneveld hospitality en voor belangrijke primeurs:

GreenCat heeft een wereldprimeur en presenteert onder de naam GreenCat® ATX (Android Telematics Xchange) een compleet nieuwe generatie boordcomputer met Android-technologie.

Groeneveld Transport Efficiency presenteert de nieuwe, in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde, Greensight Camera.

Daarnaast presenteert de Groeneveld Transport Efficiency haar inmiddels vertrouwde productengamma: automatische vetsmeersystemen, het Oilmaster oliemanagementsysteem, het gerenommeerde Greensight  obstakel detectie systeem en de online vetwinkel.nl.

De Iveco waarmee Hans Stacey een knappe tweede plaats in Le Dakar 2012 veroverde, krijgt een prominente plaats op de Groeneveld stand; de truck is uitgerust met de nieuwe Greensight camera’s en met Groeneveld automatische smering;

Bij GreenCat® zal naast de nieuwe GreenCat® ATX boordcomputer ook de bekende TopIQ te zien zijn, terwijl de TMS-divisie de laatste stand der techniek laat zien op gebied van transport management software.

Scroll naar boven