Spring naar content

Alcoa Wheel Products Europe opent nieuw Fleet Service Center

Alcoa Wheel Products Europe is verheugd te melden dat vanaf 1 april 2012 het Fleet Service Center Europe operationeel zal zijn. Het Fleet Service Center biedt rechtstreekse service aan Alcoa wheels eindgebruikers. Het is gelegen in Paal, België en staat ter beschikking van de meeste Europese landen. Het Fleet Service Center zal de dienstverlening verbeteren door Alcoa Wheels klanten beter en sneller te ondersteunen.

Het Alcoa Fleet Service Center zal vloten bijstaan met het onderzoeken van garantievoorwaarden, technische ondersteuning en diensten na verkoop, zoals vragen over het onderhoud en de reiniging van Alcoa wielen, als informatie over wielgerelateerde producten en accessoires.

Vanaf 1 april kunt u contact opnemen met het Service Center via de Alcoa Wheels website www.alcoa.com/alcoawheels/europe/nl/info_page/fleet_service.asp

Scroll naar boven