Spring naar content

Ceteor : Prototype Propulstation Mobile en Lightesters

 

Tijdens AutoTechnica werd het prototype van de Propulstation Mobile aan het publiek voorgesteld. Deze booster combineert de specifieke en unieke kenmerken van de Propulstation enerzijds en de mobiele SOS Booster anderzijds. De Propulstation Mobile is uitgerust met all-round wielen, waardoor hij uiterst geschikt is om mee te nemen op verplaatsing. Zelfs op oneffen terrein! Een bijkomend toemaatje is dat deze booster is uitgerust met een derde multidirectioneel wiel. Dit zorgt voor extra gebruiksgemak en dankzij de bijhorende rem kan het toestel makkelijk geblokkeerd worden op een hellende ondergrond. De klemmen zitten onderaan het toestel, voor een verbeterde toegankelijkheid, en de booster is voorzien van een opbergruimte voor extra kabels en accessoires.De lancering van de Propulstation Mobile is voorzien voor september 2012.  

   

Nog een nieuwigheidvan Ceteor was de Lightester in 24V-uitvoering. Deze 24V Lightester-optie is uitgerust met een 15-polige chassis stekker die het mogelijk maakt om de goede aansluiting en de werking van en tussen de stekker van het voertuig en de aanhangwagen te controleren. De 12 V Lightester-optie is standaard uitgerust met een 13-polige vrouwelijke stekker, een spiraalkabel van 3,5 m met een7-polige mannelijke stekker en een13/7-polige adapter. De optie Lightester kan ook geïnstalleerd worden op bestaande toestellen (retrofit).

 

Scroll naar boven