Spring naar content

Volvo Bus heeft onlangs 4 Volvo 9500 touringcars afgeleverd aan ADS-Autocars in Kontich. Deze 4 touringcars zullen worden ingezet in de dagelijkse transfers tussen de luchthavens van Charleroi en Eindhoven.
Het is Europese primeur dat deze Volvo 9500 in 13m werd afgeleverd op 2-assen. Eerder was hij al beschikbaar in 12.30m uitvoering. Deze voertuigen beschikken over 55+1+1 zitplaatsen in een 3 sterren configuratie, hebben een 9,4 liter motor 380 pk en Volvo I-Shift versnellingsbak, Alcoa Durabright velgen, Volvo Ocean Race interieur en extra verlichting in de bagageruimte.
Voor het overige biedt een Volvo 9500 veel bagageruimte en alle comfort van een kwaliteitsvolle touringcar, dit tegen een kostenbewuste prijs.
Voor meer informatie verwijzen wij graag naar www.volvobus.be en naar www.AIRPORTBUS.eu.

Scroll naar boven