Spring naar content

Als onderdeel van DAF Advanced Transport Efficiency (ATe) introduceert DAF een nieuwe dakspoiler. DAF introduceert een nieuwe dakspoiler, die zich onderscheidt door een lager gewicht en een nog groter instelbereik. Uniek is het leverbare verstelmechanisme, waardoor de spoiler gemakkelijk door de chauffeur op de optimale hoogte kan worden afgesteld. De nieuwe dakspoiler past uitstekend binnen het DAF ATe-programma (Advanced Transport Efficiency) met als doel het brandstofverbruik en de emissies verder te verlagen en de efficiency van de truck te optimaliseren. De nieuwe dakspoiler wordt na de zomer als optie leverbaar op alle uitvoeringen van de XF105 Space Cab en onderscheidt zich allereerst door een nog groter afstelbereik, waardoor deze met name ook geschikt is voor trekkers met een lage schotelhoogte (Low Deck). De nieuwe verstelbare dakspoiler is bovendien 25 kilogram lichter, wat ook het laadvermogen van de truck ten goede komt.

Scroll naar boven