Spring naar content

System Alliance Europe – Positieve ontwikkeling netwerk en kwaliteit

Het Europees cargo netwerk , System Alliance Europe, telt momenteel  51 actief deelnemende partners uit 26 landen. In het eerste kwartaal van 2012 resulteerde dit in 852.581 leveringen die door de  181 verschillende vestigingen verwerkt werden. Dit was goed voor een gewicht van 407.644 ton. Vorig jaar bedroeg de totale hoeveelheid leveringen binnen het netwerk 3,36 miljoen. Met andere woorden een stijging van 8,1% ten opzichte van het vorige jaar, dit komt overeen met 1,66 miljoen ton. Het netwerk telt op dit moment 1.658 routes, die wekelijks tot dagelijks gereden worden. Klanten mogen zich verwachten aan een netwerk dat voortdurend uitbreidt met het oog op consolidatie en stiptheid.

Scroll naar boven