Spring naar content

Met de XF105 Exclusive Edition introduceert DAF een bijzondere uitvoering van haar topmodel XF105. De Exclusive Edition, voor een optimaal chauffeurscomfort uitsluitend leverbaar met Super Space Cab, valt op door zijn chique blauwe lakkleur en de extra complete standaarduitrusting. De XF105 Exclusive Edition onderscheidt zich aan de buitenzijde door een opvallende striping en een chique blauwe lakkleur, waarin ook spoilers, sideskirts, fenders en spiegelkappen zijn uitgevoerd. Twee verchroomde luchthoorns en fraaie Alcoa aluminium 32 mm velgen maken het uiterlijk compleet. Gebouwd voor het lange afstandstransport biedt de royale Super Space Cab de bestuurder een optimale leef-, werk- en opbergruimte. De XF105 Exclusive Edition biedt daarbij een extra complete uitrusting. Standaard zijn onder andere een lederen stuurwiel, comfortstoelen van de nieuwe generatie en een dashboard met aluminium-look. Ook een praktisch uitschuifbare koelkast met een inhoud van 42 liter onder het bed en een automatische klimaatregeling zijn standaard op de Exclusive Edition, evenals comfort- en veiligheidssystemen als Lane Departure Warning Assistant, Vehicle Stability Control, een camerasysteem en het veelgeprezen DAF Night Lock, dat de chauffeur bescherming biedt tegen insluiping en beroving. Xenon verlichting, een audio-installatie met zes luidsprekers en een draadloze telefoonkit maken de XF105 Exclusive Edition compleet. De XF105 Exclusive Edition is uitgerust met de 460 pk-sterke versie van de 12,9 liter PACCAR MX-motor in Euro 5 EEV-uitvoering, gekoppeld aan een geautomatiseerde AS-Tronic twaalfversnellingsbak. De uitvoering beschikt over een tweetal brandstoftanks van 850 en 430 liter, alsook een AdBlue-tank met een inhoud van 75 liter.

 

Scroll naar boven