Spring naar content

HERWIG VARENDONCK AANGESTELD ALS CUSTOMER SERVICE DIRECTOR RENAULT TRUCKS

Herwig Varendonck (1965) is op 4 juni 2012 in dienst getreden als Customer Service Director bij Renault Trucks. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor alle After Sales activiteiten in de Benelux. Herwig heeft 23 jaar ervaring in de branche. “Als kleine speler in de markt kan Renault Trucks nog veel bereiken. We streven naar een hoog serviceniveau en wensen dicht bij de klant te staan. Met mijn ervaring in de transportsector in combinatie met de uitstekende producten en diensten van Renault Trucks kunnen we het serviceniveau optimaliseren”, aldus Herwig Varendonck. Herwig is getrouwd met Els en heeft twee kinderen, Maxime en Camille, en in zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met zwemmen en fietsen. Hij vervangt Pieter Heyndrickx, die onlangs werd aangesteld als verantwoordelijke voor Services binnen de afdeling Commercial Aftermarket EMEA in Lyon.

Scroll naar boven