Spring naar content

Versteijnen Logistics koopt BURG

Versteijnen Logistics in Tilburg gaat het gebruik van wissellaadbakken gedeeltelijk uitfaseren en vervangen door op maat geproduceerde motorwagens met aanhangwagens, en trekkers met oplegger. Versteijnen heeft bij BURG Trailers bv een order geplaatst voor twee motorwagen-aanhangercombinaties en twintig schuifzeilenopleggers. De twintig nieuwe BURG 3-assige opleggers zijn specifiek ingericht voor het vervoer van ADR-stukgoed. Versteijnen Logistics is actief in de internationale directe distributie van onder andere grondstoffen voor verf en inkt. De 13,60 meter lange opleggers hebben anti-diefstal schuifzeilen, een Edscha schuifdak dat zowel vanaf de voorkant als de achterkant kan worden geopend, hardhouten vloer, een Tridec gedwongen gestuurde achteras, XL-certificaat voor ladingzekering dankzij uitgebreide sjor- en bindvoorzieningen en versterkt kopschot.

Dankzij een kooiframe zijn ze ook geschikt voor een meeneemheftruck.

Scroll naar boven