Spring naar content

DAF CF85 opnieuw uitgeroepen tot ‘Fleet Truck of the Year’

Tijdens de uitreiking van de prestigieuze ‘Motor Transport Awards 2012’ in Londen, is de DAF CF85 uitgeroepen tot  ‘Fleet Truck of the Year’. Het is de elfde keer dat de CF85 deze trofee wint, een record. De ‘Motor Transport Awards’ zijn de meest toonaangevende onderscheidingen binnen de Britse transportsector en worden georganiseerd door het gelijknamige magazine ‘Motor Transport’. “De CF85 onderscheidt zich door lage operationele kosten en is populair bij de chauffeurs. DAF levert voor de fleetowner het beste allround pakket met een uitstekende klantenondersteuning en een toonaangevende after sales service”, concludeerden vervoerders na een vergelijking van alle grote truckfabrikanten. Nooit eerder won een truck de begeerde titel ‘Fleet Truck of the Year’ zo vaak als de DAF CF: maar liefst elf keer sinds 1994.

Ray Ashworth, managing director van DAF Trucks UK, nam de trofee in ontvangst tijdens een diner in Londen op woensdag 13 juni waarbij zo’n 1.500 vertegenwoordigers van de Britse transportsector aanwezig waren. “Dit is een groot eerbetoon aan de CF85 en aan iedereen van onze verkoop- en service-organisatie”, aldus Ray Ashworth. “De onderscheiding is des te waardevoller omdat de jury bestaat uit de gebruikers zelf: veeleisende fleetowners.” “Dat we deze onderscheiding winnen in één van de meest uitdagende periodes die de Britse transportindustrie ooit heeft gekend, onderstreept de belangrijkste eigenschappen van ons productprogramma: maximum betrouwbaarheid, het hoogst mogelijke chauffeurscomfort, gecombineerd met de uitstekende ondersteuning van ons dealernetwerk. De CF werd altijd al gezien als een van de zuinigste trucks op de markt. Met de meest recente ATe-technologieën kunnen opnieuw aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd, belangrijk in tijden waarin brandstofprijzen tot recordhoogtes zijn gestegen.”

Scroll naar boven