Spring naar content

Logitrans – nieuw en verbeterd

”Het nieuwe model van onze hoogheffende palletwagen HL 1006,  beschikt over een gelast pomphuis van staal, wat de pomp licht en sterk maakt. De gebruikte materialen en de manier van produceren geven een hoge garantie op een foutloze werking. De nieuwe pomp heeft een nog langere levensduur, is gemakkelijker in te stellen heeft minder onderhoud nodig – en heeft minder onderhoud nodig”, volgens Erling Pedersen, Eigenaar en President van Logitrans. Ook het ventiel system is nieuw en verbeterd. Dit maakt het instellen van de vier posities gemakkelijker (quick lift, normale lift, neutrale positie en dalen). Het daalhandvat heeft een simpeler en gebruiksvriendelijk design. Het toestel heft en transporteert 1500 kg tot een hefhoogte van 470 mm. Boven 470 mm is de capaciteit nog steeds 1000 kg.

Alle Logitrans toestellen zijn ontworpen met focus op gebruiker veiligheid en de nieuwe hoogheffende palletwagen is hierop geen uitzondering!  Het toestel beschikt over voetbescherming, zodat de voeten van de gebruiker nooit onder de stuurwielen kunnen terecht komen. Speciale tandem wielen zorgen ervoor dat het toestel niet overkipt wanneer het slecht beladen wordt of met een te brede lading. De steunbenen op de schaarbenen remmen en stabiliseren op hefhoogtes boven 400 mm  Terzelfdertijd zorgt de lage constructieve voor een goede stabiliteit – ook tijdens het rijden – en geeft een goed overzicht over de lading. Ook de ergonomisch correcte werkomstandigheden zijn prioriteit! Het handvat is ontworpen in overeenstemming met de ergonomisch correcte grijphoeken en diameters, die zorgen voor een relaxte grip. Wanneer dan de goederen ook nog eens op hetzelfde moment naar een correcte werkhoogte worden gelift, krijgt de gebruiker een optimale werkpositie en minimaliseren we de belasting op armen en rug.

Scroll naar boven