Spring naar content

Nationaal verkeerskundecongres

Op woensdag 31 oktober 2012 wordt de derde editie gehouden van het Nationaal verkeerskundecongres in 1931 Congrescentrum Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Deze jaarlijkse vakdag over verkeer en vervoer wordt georganiseerd door het vakmerk Verkeerskunde/ANWB en CROW/KpVV . De ruim 500 deelnemers nemen op deze dag kennis van de laatste ontwikkelingen de verkeersbranche. Een plenair programma, keuze uit 80 lezingen in het parallelprogramma en een Verkeersexpo vormen de inhoud van het Nationaal verkeerskundecongres. Een vakkundige selectiecommissie stelt op 21 juni het parallelprogramma samen, wat gebaseerd is op 127 papers. Het Nationaal verkeerskundecongres bundelt sinds drie jaar de traditionele Verkeerstechnische Leergangen, VTL, van het ANWB-vakblad Verkeerskunde en de verkeerskundige Werkdagen van het CROW.

Vakprijzen

Tijdens dit congres worden de prijs voor de ‘Beste Bijdrage aan het parallel programma’ en de Nationaal VerkeerskundePrijs uitgereikt aan de hbo-student(en) met de beste scriptie over een verkeerskundig onderwerp. Meer informatie over het actuele programma vindt u op www.verkeerskunde.nl/nvc of www.crow.nl/nvc. Volg ons ook op twitter via twitter.com/2012NVC.

 

Scroll naar boven