Spring naar content

RENAULT TRUCKS : NIEUWE STIJL TRUCKDRIVERCLUB

Truckdriverclub, de internationale online community van Renault Trucks voor truckers, heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Met de geheel vernieuwde lay-out van Truckdriverclub is het voor chauffeurs nog gemakkelijker en overzichtelijker om hun passie voor vrachtwagens te delen met collega’s en andere liefhebbers. Truckdriverclub is de internationale chauffeurscommunity van Renault Trucks, dat haar leden veel aantrekkelijke voordelen biedt en op de hoogte houdt van ontwikkelingen in de transportsector via nieuwsbrieven en een halfjaarlijks magazine. Het hart van de community bestaat uit de website Truckdriverclub.eu. Met de nieuwe stijl zet Renault Trucks een volgende stap in de ontwikkeling van het centrale ontmoetingspunt voor de Europese chauffeurswereld. Vooral populair op Truckdriverclub.eu is de galerij, waar chauffeurs foto’s van hun truck(s) kunnen uploaden en tevens op die van collega’s kunnen reageren en stemmen. Het gratis lidmaatschap van de website biedt daarnaast vele voordelen aan chauffeurs, zoals interessante prijsacties en gratis geschenken bij verschillende evenementen, zoals Truckstar Festival en de Truckrace in Zolder. Ook is de website de aangewezen plek om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de producten en evenementen van Renault Trucks. Renault Trucks geeft met Truckdriverclub aan dat ze veel waarde hecht aan de wensen en meningen van chauffeurs. Zij zijn immers de beste ambassadeurs van het merk waarmee ze rijden. Sinds Truckdriverclub in 2008 werd opgestart, is de online community onophoudelijk in ontwikkeling. Na de introductie in Nederland volgde België in 2009, waarna Truckdriverclub zich verspreidde naar Frankrijk, Duitsland, Tsjechië en Spanje. Inmiddels telt de club in de Benelux zo’ n 2.300 leden.

 

Bekijk de nieuwe stijl op www.truckdriverclub.eu.

Scroll naar boven