Spring naar content

IVECO : NIEUWE STRALIS HI-WAY

Met de nieuwe STRALIS Hi-Way versterkt Iveco zijn strategie om de „total cost of ownership‟ (TCO) voor de klant zo laag mogelijk te houden. De STRALIS    Hi-Way    biedt    een    lager    brandstofverbruik,    lagere onderhoudskosten, een hogere betrouwbaarheid en kwaliteit, betere ergonomie en comfort voor de chauffeur in de cabine en een geoptimaliseerd operationeel beheer.De STRALIS Hi-Way is uitgerust met bijzonder innovatieve nieuwe motortechnologie – waaronder de gepatenteerde HI-eSCR die FPT Industrial voor Euro VI ontwikkelde – en beantwoordt daardoor aan de recentste emissienormen zonder dat dit ten koste gaat van de winst die op het vlak van de brandstofefficiëntie werd geboekt.De STRALIS Hi-Way is bovendien uitgerust met een grondig hertekende cabine, geavanceerde en geïntegreerde telematicasystemen, betere servicetools    voor    de    klant    en    de    allernieuwste verkeersveiligheidstoepassingen.
De    nieuwe    generatie    onderging    uitgebreide    kwaliteits-    en betrouwbaarheidsaudits in de vorm van meer dan 6 miljoen kilometer duurzaamheidstests en meer dan 11 miljoen kilometer tests in reële verkeersomstandigheden.

Bij de zoektocht naar meer efficiëntie wordt ook gebruikgemaakt van geavanceerde en gebruiksvriendelijke bedieningselementen die helpen om een productieve werkomgeving te creëren. De nieuwe STRALIS is meer bepaald uitgerust met IVECONNECT, het exclusieve systeem waarmee u infotainment,    navigatie,    rijhulpsystemen    en    geavanceerde fleetmanagementdiensten op een eenvoudige en geÏntegreerde manier kunt beheren.
IVECONNECT is uitgerust met een 7” touchscreen dat in het dashboard is ingebouwd en vormt voor het overige een totaalpakket, compleet met radio, cd-speler, USB-aansluiting met iPod/iPhone- en MP3-functionaliteit, Bluetooth-aansluiting, bedieningselementen op het stuur en een AUX/video- aansluiting. Het systeem biedt toegang tot twee sets specifieke functies voor de chauffeur en de fleetmanager: IVECONNECT DRIVE en IVECONNECT FLEET.
IVECONNECT DRIVE omvat een navigatiesysteem, het „Driving Style Evaluation‟-systeem, dat dienst doet als onboard rij-instructeur, en de Driver Attention Support veiligheidsvoorziening, die de chauffeur voor vermoeidheid en slaperigheid behoedt.

Scroll naar boven