Spring naar content

ADR Express met de Iveco Daily als betrouwbare partner

De firma ADR Express uit Wortegem Petegem is een familiaal bedrijf waar de zaakvoerders Fons en Martine De Ridder alsook de kinderen: zoon Philip en dochter Vicky actief zijn. De firma bestaat nu een tiental jaren en is voornamelijk bezig met het leveren in België van tapijten voor een bekende keten. Met talrijke leveringen per dag loopt de kilometerteller snel op en moet ADR Express kunnen rekenen op betrouwbare bestelwagens en een goede service.
Fons De Ridder, de zaakvoerder, is heel trots op zijn Iveco Daily 50C13V. De Iveco bestelwagen heeft vandaag 625.000 km op de teller, met de eerste koppeling en de motor heeft nog geen sleutel nodig gehad. De firma heeft nog een tweede Daily en enkele Fiat lichte bestelwagens. Voor de service, kan ADR Express rekenen op de vakkundigheid en bereidheid van de Garage De Vleeschouwer uit Aaigem(Erpe-Mere).

Scroll naar boven