Spring naar content

CARROSSERIE VAKDAGEN GORINCHEM

Op 28, 29 en 30 augustus 2012 opent Evenementenhal Gorinchem alweer haar deuren voor de 8e editie van Carrosserie Vakdagen Gorinchem. Drie dagen lang is Evenementenhal Gorinchem hét trefpunt waar ondernemers en relaties uit de regio midden en west Nederland uit de truck-, oplegger-, carrosserie- en aanverwante branches elkaar ontmoeten.

Dat Carrosserie Vakdagen een bekend begrip geworden is in de wereld van de transport en logistiek in Nederland blijkt wel aan het aantal inschrijvingen die de organisatie weer heeft ontvangen. Op dit moment hebben ruim 300 exposanten zich ingeschreven. Naast gerenommeerde bedrijven die al jaren exposant zijn, verwelkomt Evenementenhal ook een vijftigtal nieuwe exposanten die het deelnemersveld compleet maken. Dit zijn onder anderen; Carrosserie Moeyersons, Be-Combi BV, Toscon BV, Smartbox Nederland BV, Agentschap NL, Matro NV, DOLL Fahrzeugbau, Hydro West BV, Dutch Service Group BV, VVT BvBa, Govers e.t. BV en Yara Industrial BV.

Door het volledige aanbod dat Carrosserie Vakdagen Gorinchem samen met haar exposanten neerzet is de aantrekkingskracht voor een bezoek aan deze vakbeurs groot. Wilt u een bezoek brengen aan deze vakbeurs? Op www.evenementenhal.nl/gorinchem kunt zich gratis registreren en de volledige deelnemerslijst downloaden.

Openingstijden:
Dinsdag 28 augustus 2012                  14.00 uur – 22.00 uur
Woensdag 29 augustus 2012              14.00 uur – 22.00 uur
Donderdag 30 augustus 2012             14.00 uur – 22.00 uur

Scroll naar boven