BESTE DEALERS RENAULT TRUCKS NETWERK IN CLUB EXCELLENCE

Garage Antoine (Geraardsbergen) en Vansteeland (Izegem en Brugge) zijn uitgeroepen tot de beste dealers van het Renault Trucks netwerk. Deze best presterende dealers verenigen zich in de internationale Club Excellence. Vansteeland werd zelfs bekroond met een vermelding in de ‘Hall of Fame’, omdat zij zich de zesde keer op rij tot de winnaars van de Excellence Club behoren. Aan de verkiezing gaat een internationaal onderzoek vooraf, dat jaarlijks wordt uitgevoerd door Renault Trucks. Alle erkende distributeurs in het wereldwijde Renault Trucks netwerk worden beoordeeld aan de hand van hun prestaties op het gebied van elf doelstellingen, ingedeeld in business en kwalitatieve criteria. Het onderzoek omvat onder meer het interviewen van klanten. De twee beste dealers per land zijn de winnaars van de Club Excellence en mogen zich tot de internationale top rekenen. “In huidige tijden is het nog meer van belang dat onze dealers optimaal presteren en een uitmuntende dienstverlening garanderen. In de Excellence Club worden de ambassadeurs van het merk bij elkaar gebracht, zodat ze knowhow en ervaring kunnen uitwisselen en dat weer kunnen delen met collega’s in het thuisland”, aldus Jean-Francois Gatineau, Vice President Region Benelux.