Twee Iveco Stralis Active Space trekkers voor FB Logistics

Het transportbedrijf FB Logistics uit Brussel heeft twee nieuwe trekkers Iveco Stralis Active Space van 500 pk ontvangen. De levering gebeurde bij BTC in Groot-Bijgaarden in aanwezigheid van de heer Alexandre Reicher, Managing Director van FB Logistics. FB Logistics is een transportonderneming met maatschappelijke zetel in Brussel. De firma wordt bestuurd door de heren Patrick Boketi en Alexandre Reicher. Ze opereert vanuit drie depots die de stockage verzekeren en dienen voor de groepage van de goederen: Deerlijk, Waver en Machelen. Het bedrijf is actief in de Benelux en overweegt zich ook in Nederland te vestigen. Ze realiseert verschillende soorten transport: paletten, klein pakjes, maar ook niet gepalletiseerde goederen. Het hoofddoel van het bedrijf is haar transportnetwerk en haar logistieke platformen verder te ontwikkelen en tegelijkertijd de diensten aan klanten te optimaliseren.Het bedrijf werd gesticht in 2005 en werkt met 75 personeelsleden. Het wagenpark is samengesteld uit 70 voertuigen waarvan 15 trekkers, 10 bakwagens, 10 lichte bedrijfswagens van 20m3, 35 bestelwagens van 9 tot 12 m3 alsook 20 opleggers.FB Logistics beschikt al over zes Iveco Stralis Active Space trekkers en een Iveco Eurocargo bakwagen.De heer Reicher licht de beslissing voor de aankoop van de Iveco Stralis toe : « Deze trekkers bieden de beste kwaliteit/prijs verhouding, ze hebben een geweldige aandrijflijn, en een Eurotronic geautomatiseerde versnellingsbak die door de chauffeurs erg gewaardeerd wordt. Bovendien ligt het verbruik goed: ongeveer 27 liter/100km. Ik ben ook zeer tevreden van de service van Iveco dealer BTC. Zij werken zeer klantgericht en wij overwegen dan ook een langdurige samenwerking met Iveco en met BTC. »