Spring naar content

PTV Smartour haalt meer uit een planning

PTV Group is leverancier van rit- en routeplanningssoftware voor diverse sectoren uit de industrie, zoals retail en distributie, transport en logistiek, service en maintenance en dienstverlening. Op woensdag 12 september 2012 organiseren wij in Ieper een seminarie over het nieuwe ritplanningssysteem PTV Smartour. De doelstelling van dit seminarie is om te laten zien hoe PTV Smartour het mogelijk maakt om diverse transportplanningen zo efficiënt mogelijk te optimaliseren. Tijdens het seminarie zal ingegaan worden op de problematieken die in het vakgebied en in verschillende situaties kunnen voorkomen bij onder andere vervoerders. Denk hierbij aan klanten, depots, vrachtwagens, ladingen, restricties op de losplaats, rij- rusttijden, enz. Het seminarie is bedoeld voor personen die door middel van actuele en praktische informatie hun logistieke strategie willen bepalen en optimaliseren. De presentaties zijn gericht op praktijksituaties en geven een duidelijk beeld hoe deze vervoerders meer rendement uit hun planningsproces kunt bekomen en tot 10 % besparen op hun transportkosten.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de seminarie PTV Smartour. Inschrijven kan tot 7 september 2012 via het contactformulier.
Locatie
Bedrijvencentrum Ieper
Albert Dehemlaan 31
8900 Ieper

Scroll naar boven