Spring naar content

Iveco doet mee met de zesde Blue Corridor Natural Gas Rally

 

Iveco neemt deel aan de Blue Corridor 2012 NGV (Natural Gas for Vehicles) Rally, een tour door heel Europa die georganiseerd wordt door Gazprom en E.ON Ruhrgas. Deelnemers zullen van 8 tot 24 september door heel Europa reizen om

aardgas te promoten als meest milieuvriendelijke en voordelige brandstof voor transport. Door voertuigen tentoon te stellen en met rondetafelconferenties in grote Europese steden wil de Blue Corridor 2012 NGV Rally laten zien hoe aardgas de transportindustrie verandert en het milieu helpt.Het voertuig dat mee op tour gaat, is een trekkereenheid met twee assen en een oplegger, met een Cursor 8-motor op aardgas met een vermogen van 330 pk, een handmatige versnellingsbak, een in serie gefabriceerde intarder

en EBS. De eenheid is gebouwd voor vervoerstoepassingen tussen de 18 en40 ton. Deze versie is ideaal voor regionale en nationale routes, zoals bij vervoer van brandstof. De Cursor 8-motor op aardgas voldoet aan de Euro VI-emissienormen, die in 2014 van kracht worden. Er neemt ook een IVECO Daily 50C14 CNG Natural Power deel aan de Blue Corridor 2012.

Scroll naar boven