Spring naar content

Truck Trading Luxembourg opent de deuren

Na een afwezigheid van zowat twee jaar is DAF sinds 3 september opnieuw officieel vertegenwoordigd in het Groothertogdom Luxemburg. De nieuwe concessie, die Truck Trading Luxembourg heet, wordt uitgebaat door Garage Mioli, dat al jarenlang een ijzersterke reputatie heeft in de Belgische provincie Luxemburg. Truck Trading Luxembourg is gelegen in Findel, vlak over de nationale luchthaven en op een boogscheut van het technische keuringsstation van Sandweiler. De vestiging is geopend alle werkdagen van 8 tot 18 uur. Daarnaast is ook een ITS-depannagedienst de klok rond en 7 dagen op 7 beschikbaar. Mioli voorziet daarvoor overigens een volledig ingerichte interventiebestelwagen, die snelle interventies in het Groothertogdom Luxemburg mogelijk maakt.
Truck Trading Luxembourg biedt niet alleen onderhoud en herstellingen, maar eveneens een uitgebreid assortiment wisselstukken. Die trouwens via nachtlevering dagelijks vanuit de DAF-invoerdersorganisatie worden aangeleverd, zoals dat bij alle Belgische concessiehouders het geval is. Truck Trading Luxembourg heeft eveneens een eigen verkoper in dienst genomen. Deze man, met 25 jaar ervaring in truckverkoop, beschikt over een eigen kantoor in Findel

Scroll naar boven