Spring naar content

Nieuwe Magelys Pro met 52 plaatsen voor New Merêt Cars

Jef en Chris Geukens hebben een nieuwe Iveco Irisbus-autocar in ontvangst genomen in Annonay in de Franse Ardèche waar een fabriek is gevestigd die onder andere de Magelys-productlijn van Irisbus bouwt. Ze kozen voor de uitvoering van 12,8 m, aangedreven door een Cursor 10 motor van 450 pk Euro 5, uitgerust met een automatische Eurotronic- versnellingsbak. De nieuwe autocar is ook uitgerust met een toilet, een volledig ingerichte slaapplaats, dvd-schermen, een skibox en een trekhaak. De klant heeft voor een nieuwe Iveco/Irisbus Magelys Pro gekozen, omdat hij op basis van eerdere ervaringen met de Daily, de productkwaliteit van Magelys en de uitmuntende service van Gregoor in Mol, helemaal vertrouwt op de voertuigen van Iveco Irisbus.

New Merêt Cars is een familiebedrijf dat geleid wordt door Jozef Geukens en Christel Moons. Naast deze twee bedrijfsleiders stelt de firma ook 4 chauffeurs te werk, onder wie hun dochter Vicky. Indien nodig kan het bedrijf eveneens rekenen op de medewerking van enkele begeleiders. Deze kleine onderneming biedt een persoonlijke service en stelt drie kleine en vier grote autocars ter beschikking. De kantoren zijn gelegen aan het tankstation op de Kiezel in Meerhout-Zittaart, op 5 min. van de E313. Naast de Magelys Pro die deze zomer werd geleverd, heeft het bedrijf nog twee andere voertuigen van Iveco/Irisbus (2 Daily met 19 zitplaatsen).

Scroll naar boven