Spring naar content

Allereerste nieuwe Volvo FH geveild voor een goed doel

Volvo Trucks verkoopt de eerste in serie geproduceerde nieuwe Volvo FH aan de hoogste bieder op eBay. De truck is een uniek collector’s item en alle opbrengsten gaan naar een goed doel. Het bieden begint vanaf één euro.
Vanaf 19 september is de veiling gedurende tien dagen geopend voor bieders vanuit heel Europa, met inbegrip van Rusland, Turkije en Israël. Volvo Trucks doneert de hele opbrengst aan Star for Life, een Zuid-Afrikaanse non-profitorganisatie die het aantal HIV-positieve middelbare scholieren wil verminderen. In het voorjaar van 2013 wordt de winnaar uitgenodigd om het geld persoonlijk te overhandigen tijdens een ceremonie in Zuid-Afrika.
“Het doel van deze veiling is om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor het Star for Life-programma,” aldus Claes Nilsson, President Volvo Trucks EMEA Sales & Global Brand.
De geveilde nieuwe Volvo FH is een unieke en volledig gespecificeerde speciale editie van de truck met een exclusief ‘number one’-embleem op de voorruit.

Scroll naar boven