Spring naar content

RENAULT TRUCKS VERNIEUWT VOLLEDIG GAMMA IN JUNI 2013

Tijdens de IAA in Hannover heeft Heinz-Jürgen Löw, president van Renault Trucks, aangekondigd dat het volledige gamma lange afstand, constructie en distributie in het voorjaar van 2013 vernieuwd zal worden.Tijdens de persconferentie in Hannover heeft Heinz-Jürgen Löw, president van Renault Trucks, aangekondigd dat de overgang naar Euro VI de gelegenheid bij uitstek is om de gamma’s lange afstand, distributie en constructie volledig te vernieuwen vanaf juni 2013. Alle voertuigen worden momenteel getest op de testcircuits van Renault Trucks en in reële gebruiksomstandigheden bij een aantal klanten. Op basis van de feedback van deze klanten en hun behoeften en verwachtingen heeft Renault Trucks de nieuwe voertuigen ontworpen en ontwikkeld. Met dit nieuwe gamma wil Renault Trucks de top bereiken en haalt hiervoor alles uit de kast.  Heinz-Jürgen Löw: “In juni gaat men een echte revolutie meemaken. Onze nieuwe voertuigen zullen u verrassen, niet alleen op het vlak van design maar ook qua prestaties. Wij streven naar perfectie en halen daarvoor alle middelen uit de kast.”

 

 

 

Scroll naar boven