Spring naar content

STRALIS Hi-Way truck of the year 2013

Vermogen, comfort, ergonomie en veiligheid zijn slechts enkele van de troeven van de nieuwe STRALIS Hi-Way. Deze STRALIS biedt klanten een hele reeks belangrijke voordelen, waaronder een aanzienlijke verlaging van de TCO-kosten tot 4 % voor gemiddelde opdrachten. Op de Motor Show van Hannover zal zowel de Euro V- als de Euro VI-versie van de nieuwe Stralis worden getoond.
Op de stand kunnen de bezoekers nog een ander belangrijk nieuw product in het Stralis-aanbod voor dit jaar bewonderen: de LNG Natural Power-versie van het model. Dit voertuig wordt aangedreven door vloeibaar aardgas en is bijzonder geschikt voor distributieopdrachten over middellange afstanden en nachtelijke leveringen. Deze versie wordt sinds dit jaar op verscheidene Europese markten aangeboden.

Scroll naar boven