Spring naar content

TRANSICS EN THERMO KING INTEGREREN TRACKING IN TX-CONNEC

Fleetmanagementexpert Transics kondigt aan dat TracKing, de telematicaoplossing van Thermo King, wordt geïntegreerd in de laatste versie (versie 9.0) van zijn TX-CONNECT-backofficeplatform. Dankzij dieintegratie kunnen planners, dispatchers, het management, enz. al hun materiaal, inclusief voertuigen en trekkers, via één enkele interface in de backoffice opvolgen. Deze all-in-one-aanpak van Transics en Thermo King komt tegemoet aan een groeiende vraag naar gebruiksvriendelijke fleetmanagementoplossingen die de productiviteit en efficiëntie helpen opdrijven.

Het TracKing-telematicasysteem biedt transporteurs die bederfbare goederen vervoeren, vanaf hun desktop een overzicht van al hun materiaal op de weg. “Dankzij die toegang tot real-time informatie over de temperatuur en de positie van hun gekoelde vrachten, en de ingebouwde alarmen, werken ze efficiënter”, aldus Michel Hamrouni, Telematics & Accessories Manager bij Thermo King. “TracKing doet dus min of meer wat de TX-MAX-boordcomputers van Transics doen. Vandaar het idee om de trailergerelateerde informatie te combineren met de gegevens van de boordcomputers, waarbij Transics de data visualiseert in het TX-CONNECT-backofficeplatform.”

Naast informatie over de status en positie, doorgestuurd via de TX-MAX-boordcomputers, krijgen alle betrokkenen in de backoffice via hun vertrouwde TX-CONNECT-interface nu ook toegang tot details over de real-time en de historische positie en status van alle trailers opgevolgd door TracKing. Daarnaast wordt real-time informatie beschikbaar over de temperatuur in de koeleenheid en de vooraf ingestelde parameters. Wijkt de temperatuur af van die parameters, dan krijgen dispatchers onmiddellijk een alarmsignaal. Daarbovenop worden TracKing-rapporten geïntegreerd in de rapporteringsmodule van TX-CONNECT. Alle details worden zorgvuldig weergegeven in temperatuurrapporten. Meer en meer klanten vragen naar dergelijke rapporten, omdat ze zo inzicht krijgen in de temperatuurhistoriek van hun goederen tijdens het vervoer.

Scroll naar boven