Spring naar content

HUBERT WAROQUET KIEST VOOR RENAULT MAGNUM LEGEND

Lens Motor uit Charleroi overhandigde onlangs de sleutels van een Renault Magnum Legend aan Hubert Waroquet (Trans WD). Als trouwe aanhanger van het merk vroeg en kreeg Hubert Waroquet nummer 53 van deze op 99 exemplaren gelimiteerde Legend-editie. 53, zoals het geboortejaar van de nieuwe eigenaar. Een leuke attentie. Hubert Waroquet, die in onderaanneming werkt voor Transports Denis uit Gembloux, wilde zijn oude Renault Magnum (uit 2003 met 1.150.000 km op de teller) vervangen door een nieuwe Renault Magnum. Een Magnum dus, maar niet zomaar één: een Renault Magnum Legend, een gelimiteerde editie van de topper van de Franse constructeur. De Magnum Legend heeft een hoogte binnenin van meer dan 2 meter, een 520 pk sterke DXI 13 motor die voldoet aan de Euro V EEV-norm, een Optiroll pack dat het verbruik beperkt – op dit moment verbruikt hij 27,4 l/100 km -, een volledig met leer bekleed interieur compleet met “53” logo’s op de zetels, een integrale pneumatische ophanging, een klimaatcontrolesysteem bij stilstand, een gerobotiseerde versnellingsbak en twee tanks. Bovendien is hij ADR-RTMDR uitgerust, waardoor Hubert Waroquet zijn transportmogelijkheden kan uitbreiden. Renault Trucks levert de Magnum Legend normaal gezien in matzwarte voor het technische gedeelte en wit voor de cabine. Uitzonderlijk werd deze legend geleverd in de kleuren van Transports Denis, een gunst die verleend werd aan deze klant die sinds jaar en dag trouw is aan Renault Trucks en Renault Trucks dealer Lens Motor te Fleurus. Meer nog dan zijn oude Magnum is deze Legend op maat gesneden voor transporten over lange afstanden en zal hij Hubert Waroquet doorheen heel Europa begeleiden voor rekening van Transports Denis met Frankrijk en Spanje als belangrijkste bestemmingen.

Scroll naar boven