Spring naar content

Eerste editie van TransTechnica 2013 : AfterSales Vakbeurs voor Truck, Transport & Industrie

AutoTechnica lanceert samen met zijn organisatiepartner i-ONE de beurs TransTechnica 2013: een gloednieuwe vakbeurs gericht op de AfterSales voor Truck, Transport en Industrie. Deze eerste editie van TransTechnica gaat door op 16 en 17 mei 2013 in Brussels Expo .

TransTechnica mikt in de eerste plaats op bezoekers uit de Transportsector, truck & busbranche en de industrie, maar net zo goed naar overheidsbedrijven, intercommunales, technische diensten van steden en gemeenten. Voor hen is er nu een platform waar alle spelers van de aftersales branche zich presenteren. Ervaring toonde aan dat er specifiek voor die bedrijven nood was aan een goed platform. Ligt bij AutoTechnica de focus voornamelijk op alles wat de ‘auto’ te maken heeft in alle na-verkoopaspecten, dan richt TransTechnica zich op de naverkoop naar de transport, truck en industrie en wil de klemtoon leggen op onderdelen, slijtagedelen, technische atelier- inrichting, smeermiddelen van deze branche.

Een vlijmscherpe PR en marketing-campagne in alle relevante media gecombineerd met direct mailings en e-mailings moet de ganse sector in daglicht zetten en gemotiveerde bezoekers naar de beurs brengen.

TransTechnica kiest in deze onzekere tijden voor een beursconcept dat haalbaar is op alle vlakken en voor iedereen: korte tijdsduur 2 dagen, centrale locatie, een vernieuwend beursplan en haalbaar qua prijs – voor diegenen die het wensen vanaf € 2.100 voor 12m², hoekstand en all in. Alles inbegrepen zonder verrassingen: standbouw met berging, elektra, meubelset, lunchvoucher,free drinks voor bezoekers en exposanten ea. Deelnemen met naakte standruimte kan uiteraard ook.

Uiteraard is er voor de exposanten een gans arsenaal tools om zijn deelname kenbaar te maken. Het nieuwe beursplan zelf werd uitgewerkt in een stervorm rondom de catering & netwerk zone, waarbij het merendeel van de expo-zones geplaatst wordt in een visgraatmotief met minimaal 2 open zijden.

Exposanten genieten bovendien tot 30 januari van een vroegboek-tarief bij registratie voor deelname.

 

Scroll naar boven