Spring naar content

TVH wint Innovation Award 2012

De testfaciliteit voor hydraulische pompen en transmissies, het eindwerk van de KATHO-studenten dat werd gerealiseerd onder de vleugels van TVH – Thermote & Vanhalst, werd zopas uitgeroepen tot overwinnaar in de categorie productontwikkeling van de Innovation Awards 2012. De winnaars uit alle 7 categorieën werden op 7 november bekendgemaakt tijdens de finale in CC Perron in Ieper.  De Innovation Awards zijn een initiatief van de Ondernemerscentra West-Vlaanderen en POM West-Vlaanderen. Doelstelling is de studenten aan de West-Vlaamse hogescholen Howest, KATHO en KHBO extra te motiveren bij het schrijven van hun eindwerken.  Het eindwerk van Jeffrey Pollet, Joris Tijtgat (elektromechanica), Tom Lavent (elektronica) en Bert Delaere (ICT) is een testopstelling voor alle types hydraulische pompen. Joris en Jeffrey, die hun waardevolle inspanningen beloond zagen met een geldprijs van 500 euro, maken ondertussen deel uit van het team H bij TVH – Thermote & Vanhalst. TVH zelf kreeg voor zijn medewerking aan het project een ondersteuning van het innovatiecentrum van 1000 euro. TVH is erg blij met deze overwinning. Ze is het resultaat van een mooie samenwerking tussen de afdelingen draaierij, tekenbureau, aankoop, elektronica, atelier, ICT en facility. Elke medewerker die een steentje heeft bijgedragen aan het project is dan ook een winnaar. Tegelijkertijd is deze Innovation Award een erkenning van de ‘we are one’-mentaliteit die TVH hoog in het vaandel draagt.

Scroll naar boven