Spring naar content

Stad Antwerpen neemt vijf nieuwe Iveco Daily Electric in gebruik

Iveco dealer Cammaert Trucks in Antwerpen heeft onlangs vijf nieuwe Iveco Daily Electric 12 m3 gesloten bestelwagens geleverd aan Stad Antwerpen. De levering ging gepaard met een uitgebreide scholing van het personeel over het gebruik van deze elektrisch aangedreven grote bestelwagens. Er waren zowel een theoretisch gedeelte over deze nieuwe technologie alsook statische en dynamische proeven met de nieuwe Iveco voertuigen geregeld. Het is de bedoeling van Stad Antwerpen om twee wagens in te zetten voor het vervoer van feestmateriaal. Drie wagens zullen gebruikt worden door de onderhoudsdiensten van Stad Antwerpen. Stad Antwerpen onderlijnt op deze wijze haar intentie om verder in te zetten op duurzame mobiliteit. De Elektrische IVECO bestelwagens vormen samen met de IVECO CNG Stralis, Eurocargo en Daily, een mooi pallet binnen het ecologisch aanbod van IVECO.

Scroll naar boven