Spring naar content

Shell kondigt de Belgische herlancering van zijn Network Fuel Card aan

Tot 2012 was de Network Fuel Card, ook bekend als NTC, een exclusieve kaart die door Belgische leasingmaatschappijen werd aangeboden aan hun bedrijfsklanten. Maar dat is verleden tijd! Vanaf nu is de Network Fuel Card beschikbaar voor alle Belgische bedrijven die een factuur met BTW nodig hebben en gebruik wensen te maken van een uitgebreid stationsnetwerk in België waar ze kwaliteitsbrandstof kunnen tanken bij Shell, Esso, Total en Q8.

Met de Network Fuel Card, die aanvankelijk alleen door de leasingbedrijven werd aangeboden, kunnen Belgische bedrijven hun brandstofkosten al meer dan 20 jaar gemakkelijk en zonder zorgen beheren. Uit de resultaten blijkt dat het aantal gebruikers van de Network Fuel Card elk jaar toeneemt.

Vanaf oktober 2012 kan elk bedrijf met minstens één bedrijfswagen zijn voordeel halen uit een uitgebreid tankstationsnetwerk in België, waaronder alle Shell-, Esso-, Total- en Q8- stations.

Scroll naar boven