Spring naar content

SELECTED USED TRUCKS VAN RENAULT TRUCKS

Om in te spelen op de wensen van klanten die op zoek zijn naar jonge tweedehands vrachtwagens met de nodige ondersteunende services, heeft Renault Trucks zijn Selection label in het leven geroepen. Dit label werd gelanceerd voor de Renault Premium Route, maar is vanaf heden ook beschikbaar voor de Renault Magnum. De Renault Premium Selection en de Renault Magnum Selection zijn beschikbaar voor de hele Europese markt. Het gaat om gereviseerde voertuigen met een lage kilometerstand die onmiddellijk beschikbaar zijn.

Terwijl lange tijd de prijs het belangrijkste criterium was bij de aankoop van een voertuig, is dat vandaag niet langer het geval. “De markt van used trucks is aan het veranderen,” aldus Willem van Kuijck, Manager Used Trucks bij Renault Trucks in de Benelux. “transporteurs die tweedehandsvoertuigen kopen, vragen steeds meer diensten, met name garantie, onmiddellijke beschikbaarheid, gereviseerde voertuigen en financieringsmogelijkheden.” Om te beantwoorden aan de verwachtingen van klanten, introduceert Renault Trucks het Selection label voor de Premium Route en de Magnum. De Selection voertuigen zijn door Renault Trucks geselecteerde voertuigen met een lage kilometerstand die volledig gereviseerd zijn en gecheckt op 80 punten. De voertuigen krijgen bovendien een constructeursgarantie van 12 maanden mee.

De aanbiedingen Renault Premium en Magnum Selection zijn beschikbaar in alle centra voor tweedehandsvoertuigen van Renault Trucks in Europa, via het netwerk TruckPlus en de website www.truckplus.be.

 

Scroll naar boven