Spring naar content

Prins & Dingemanse tevreden over zuinige nieuwe Actros

Koninklijke Prins & Dingemanse uit Yerseke heeft een rijk uitgeruste nieuwe Mercedes-Benz Actros 2542 LENA in gebruik genomen. Het Zeeuwse bedrijf heeft de truck nu enige tijd in gebruik en is zeer tevreden met onder meer het lage brandstofverbruik. De nieuwe Mercedes-Benz Actros 2542 LENA (naloopas) met StreamSpace-cabine is voorzien van een aantal praktische functionaliteiten als Adaptive Cruisecontrol (afstandsregeling), Active Brake Assist, ESP, trucknavigatie en FleetBoard. Verder is de truck uitgerust met het Style Line pakket. De Actros wordt ingezet voor het vervoeren van schelpdieren in de Benelux en Noord – Frankrijk. Omdat de versproducten bij verkeerd transport sterk in kwaliteit afnemen houdt Prins & Dingemanse het transport in eigen hand. De nieuwe Actros rijdt dan ook met een gekoelde bak en de zeevruchten worden altijd levend en onder atmosferische druk in grote lekvrije plastic bakken verpakt. Bij Prins & Dingemanse geldt: ‘wat iemand voor vijf uur ’s middags bestelt, heeft hij de volgende dag in huis’. Met deze inzet rijdt de Actros gemiddeld ruim 1 op 4. Het bedrijf geeft aan hier erg tevreden mee te zijn.

Prins & Dingemanse

Koninklijke Prins & Dingemanse heeft al sinds 1880 zijn thuisbasis in Yerseke. Het familiebedrijf in oester- en mosselteelt is in de jaren uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers van schelpdieren in Nederland en de omringende landen. Naast het kweken, opvissen en verwerken van mosselen, oesters en andere schelpdieren is ook het transport een belangrijke taak van het bedrijf.

Scroll naar boven