Spring naar content

MAN-KERSTTRUCK LAAT KINDEREN STRALEN

Een volledig in kerststijl uitgedoste MAN-truck toert van begin december tot Kerstmis door Zuid-Duitsland. De opvallende vrachtauto brengt presentjes naar kinderdagverblijven, kinderziekenhuizen, opvanghuizen en andere sociale instellingen. Ook doet de kersttruck enkele kerstmarkten aan. De cadeautjes voor de kinderen betreffen trucks van chocolade, knuffelbeesten en andere kleine aardigheidjes.
Op de MAN-oplegger staan kerstwensen in diverse talen én de leeuw, het gerestylde merklogo van MAN, waakt toepasselijk in een winterlandschap verlicht door het noorderlicht. De trekker is een in de kleur Nightfire Red Metallic gespoten MAN TGX 18.540 4x4H met HydroDrive® en XXL-cabine. Trainees van MAN Truck & Bus in München hebben de verlichting aangebracht. Het gaat om lichtsnoeren over de gehele lengte van de oplegger en rond het frame van de grille. De snoeren zijn bij elkaar zo’n 200 meter lang en voorzien van honderden ledlampjes. Met een vermogen van 397 kW (540 pk) en voorzien van de MAN HydroDrive®, de innovatieve inschakelbare hydrostatische voorasaandrijving, bereikt de kersttruck zijn bestemming veilig en op tijd. Hoe slecht het weer en de wegcondities ook zijn, de kersttruck zorgt voor blije kindergezichtjes tijdens de kerstperiode.

Scroll naar boven