Spring naar content

Mobil DelvacTM-smeermiddelen voor de aandrijflijn zorgen voor brandstofbesparing

Onafhankelijke testen van Volvo- en Iveco-voertuigen hebben recent aangetoond dat ExxonMobil’s vlaggenschipserie Mobil DelvacTM-smeermiddelen voor bedrijfsvoertuigen aanzienlijke voordelen opleveren voor het brandstofverbruik. In een Iveco Eurocargo truck werd in stadsverkeer een gemiddelde brandstofbesparing van 4,7 procent1 gerealiseerd, terwijl in een gelede Volvo truck een gemiddelde brandstofbesparing van 2,85 procent2 werd gerealiseerd.
Deze aangetoonde brandstofbesparingen bieden wagenparkeigenaren de mogelijkheid tot het realiseren van aanzienlijke financiële besparingen, terwijl de uitstoot van de voertuigen wordt verlaagd. Bovendien kunnen bij het overstappen van minerale producten naar Mobil DelvacTM synthetische smeermiddelen verdere kostenbesparingen worden gerealiseerd door een betere bescherming van de motor en langere olieverversingsintervallen.

Scroll naar boven