Spring naar content

Jungheinrich produceert „grote thermische heftrucks“ in Moosburg

Op 15 november 2012 liep in de Jungheinrich-fabriek van Moosburg het eerste testvoertuig van de Jungheinrich-heftrucks voor zware lasten van de band. Het gaat hierbij om heftrucks met een verbrandingsmotor (diesel/LPG) van zes tot negen ton capaciteit – kortweg DFG/TFG serie 6. De serieproductie wordt vanaf december 2012 in de fabriek van Moosburg opgestart.

Jungheinrich behoort tot de internationale top van bedrijven op gebied van magazijn transporttoestellen en oplossingen voor opslag en goederenbehandeling. Als producerende logistieke dienstverlener biedt Jungheinrich maatwerk voor de hele intralogistiek waarbij stapelaars, rekken en beheersystemen naadloos samenwerken. Het Jungheinrich aandeel wordt op de Duitse beurs verhandeld.

Scroll naar boven