Spring naar content

Achterlicht met meerdere lichtfuncties voorzien van gloeilampen en hybride technologie van HELLA

Lichtexpert HELLA presenteert een modulair achterlicht met meerdere lichtfuncties voor vrachtwagens dat voorzien is van gloeilampen en hybride technologie. Alle lichtfuncties zijn met 24 Volt- gloeilampen uitgerust; de permanente lichtfuncties zoals stop-, nummerplaat-, omtrek- en zijmarkeringslichten zijn bovendien ook beschikbaar in innovatieve LED-technologie. Indien de klant een achterlicht met gloeilampen heeft aangekocht, is het ombouwen van de permanente lichtfuncties naar LED op elk moment mogelijk. Dit wordt mogelijk gemaakt door de modulaire opbouw van de afzonderlijke lichtfuncties en het gebruik van dezelfde afdekkap voor beide achterlichtfuncties – gloeilampen of hybride. Bovendien is het achterlicht met meerdere functies optioneel beschikbaar met een achteruitrij waarschuwingssysteem evenals verschillende aansluitingen (HDSCS 8-polig of DIN 7-polig op zij- en achterkantmodel). Door het gebruik van innovatieve LED- technologie vermindert het stroomverbruik van verlichting en zo ook de CO2- uitstoot. Aan de andere kant nemen de onderhoudskosten en daarmee ook de stilstand-tijden af dankzij de zeer lange levensduur van de LED’s.

Scroll naar boven